Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver
til skræddersyet løsning

Filter


Farve

-

  • Blå (3)
  • Transparent (3)

Materiale

-

  • Polypropylen (3)

Gennemsigtighed

-

  • Ikke gennemsigtig / transparent (3)

UN3373 95kpa IATA specimen beholdere (3)

Antal artikler pr. Side:

UN3373 95kpa IATA specimen beholdere fra DaklaPack.

Beholderen leveres usterile med lækagesikker låg i matchende ( blå)  farve. CE-mærket til IVD og 95kpa IATA-valideret!

Beholderen er velegnet til indsamling, opbevaring og transport af faste eller flydende biologiske og ikke-biologiske prøver. Ideelt egnet til DaklaPack's Safetybags.

 

Den er designet til krævende anvendelser, hvor en streng overholdelse af de lovmæssige krav omkring opbevaring, indsamling og forsvarlig transport for biologiske prøver er afgørende.

 

Disse robuste beholdere er ideelle til indsamling, opbevaring og transport af både faste og flydende biologiske prøver. De kan bruges til en lang række formål, herunder patologi, histologi, vandprøvetagning og metalanalyse.

 

95kpa IATA Specimen beholdere er fremstillet af materiale, der er godkendt til fødevarekontakt og  er udført med test for egnethed til aggressive kemikalier som formaldehyd. Skruelågen er fremstillet af polyethylen med høj densitet (HDPE). Beholderne er fremstillet af meget klar polypropylen i høj kvalitet for at sikre, at indhold og volumen er tydeligt synlige. Et grebsvenligt design på både låg og beholder gør det nemt at åbne og lukke beholderen, selv med handsker på.

 

Beholderen har graduering, der er let at aflæse. Disse skalamarkeringer er kun vejledende og er ikke beregnet til nøjagtig volumenmåling.

 

Beholderen er blevet testet for at sikre, at den unikke "double seal"-lukningsteknologi forbliver lækagesikker, når den udsættes for en trykforskel på mindst 95 kPa (0,95 bar, 14 psi) og lukkes korrekt. Denne certificering gør dem egnede til prøvetransport i henhold til UN3373-emballageinstruktioner, når de kombineres med passende sekundær og tertiær emballage.

 

Med henvisning til del A i MEDDEV 2.14/1-revisionen

 

2:2012, er beholdere beregnet til at blive brugt i vitro til undersøgelse af biologiske prøver, der stammer fra menneskekroppen, udelukkende for at give information om en patologisk tilstand. Prøverne må ikke genindføres i kroppen.

 

Customized size + farvede lågs fås fra kun 10.000 stk. med en leveringstid på 6-8 uger.

 

Blod, urin og fæces - rør til opsamling af patientmateriale

 

DaklaPack tilbyder en række rør til opsamling af patientmateriale, rør til opsamling af blod, urin og fæces - vores rør overholder 95kpa og er derfor velegnede til sikker og pålidelig forsendelse af patientmateriale fra hjemmet til laboratoriet - for en succesfuld og pålidelig analyse.

 

Kan du ikke lige finde den vare , du er på udkig efter? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi  hjælper dig gerne med at finde den  rette vare, du står og mangler.

Bliv informeret


Vil du også holdes orienteret om de seneste udviklinger af vores emballage og tjenester, kampagner og andre interessante fakta?

Tilmeld dig derefter vores nyhedsbrev ved at udfylde din e-mail nedenfor.