Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver
til skræddersyet løsning

Medicinsk emballage

webshop

 

 

MEDICINSK EMBALLAGE

 

 

Medicinsk emballage og produkter til fremsendelse af diagnostiske prøver stiller meget specifikke krav. DaklaPack leverer et specielfremstillet sortiment, der er i overensstemmelse med de internationale bestemmelser og krav til postvirksomheder.

 

DaklaPack lægger stor vægt på sikkerhed, brugervenlighed og pålidelighed af deres emballage til medicinske forsendelser og lignende produkter. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den rigtige emballage til dine specifikke formål.

 

Ud over at levere medicinsk emballage fra lager kan DaklaPack og fremstille brugertilpasset medicinsk emballage. Det kan inkludere tryk af dit logo på emballager, specielt tryk med instrukser eller din karakteristik. Besøg vores skræddersyede showroom, og lad dig inspirere af eksemplerne.

polymed

Skræddersyet

Emballager med tryk i et andet format efter dine ønsker.


DaklaPack har erfaring i området inden for skræddersyede løsninger i forskellige områder inden for vores ekspertise, som f.eks. medicinsk emballage.

DaklaPacks showroom
polymed

Kliniske forsøg

Ud over at levere emballage tilbyder DaklaPack også ekstra tjenester, som komplementerer din virksomheds evne til at udføre forskning

DaklaPack har udført forskellige befolkningsscreenings i stor skala og denne erfaring har sat os i stand til at hjælpe dig logistisk i kliniske forsøg.

Mere om kliniske forsøg
polymed

Skræddersyet


Emballage med et tryk i et andet format eller en anden form efter dine ønsker


DaklaPack har erfaring i skræddersyede løsninger inden for vores forskellige ekspertiseområder.

DaklaPacks showroom

Kliniske forsøg


Ud over at levere emballage tilbyder DaklaPack også ekstra tjenester, som komplementerer din virksomheds evne til at udføre forskning.

DaklaPack har erfaring i at udføre logistik og opgaver i forbindelse med store befolkningsscreenings og tilbyder at dele vores erfaring med dig for at støtte dine kliniske forsøg.

Mere om kliniske forsøg