Bestilling fra 100 stk , levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver

NYHEDER

Emballage nyheder på DaklaPack dansk. Alt om genlukkelig, lamineret og medicinsk emballage.

Ny sponsoraftale mellem DaklaPack og Mirjam Pol

Ny sponsoraftale mellem DaklaPack og Mirjam Pol

Offentliggjort: 05-12-2018

DaklaPack Group intensiverer samarbejdet med motorcykelkøreren Mirjam Pol, som har deltaget i Dakar flere gange. Den internationale markedsleder inden for innovativ emballage vil være co-hovedsponsor under Dakar Rally 2019.

DaklaPack og Mirjam Pol indgik et partnerskab før starten på sæsonen 2018, og virksomhedens logoer var allerede synlige på motorcyklen. ”Efter et succesrigt første år har vi igen styrket båndene med Mirjam Pol for at samarbejde endnu mere intensivt i den kommende udgave af Dakar-løbet”, siger CEO Dave Klaassen fra DaklaPack.

I 2018 mødte Mirjam op til første etape i Peru for at opfylde sine ambitioner i det 14 dage lange rally. Det lykkedes for hende efter en udmarvende kamp mod alle mulige elementer, men hun endte med en brækket arm og en krop, der var tæt på at give op. Og helt som vi har lært at forvente af hende, bekendtgjorde hun kort tid efter at have kørt over målstregen og afsluttet 14 lange etaper følgende: ”Det lyder måske utroligt, for lige nu er jeg bare helt færdig, men jeg vender tilbage næste år!” Og det løfte lever hun op til... forberedelserne til Dakar Rally 2019 er i fuld gang.

Dette partnerskab giver DaklaPack endnu mere synlighed i Dakar Rally, som er verdens hårdeste rally. Mirjams personlighed og enorme drive passer perfekt til vores innovative brand. Vi forventer, at denne aftale vil sikre styrket eksponering og øget markedsføring for begge parter.

Mirjam Pol er i skrivende stund den eneste kvindelige hollandske motorcykelkører, som har deltaget i Dakar Rallyog vundet kvinderækken. DaklaPack ønsker hende al mulig succes i 2019!