Bestilling fra 100 stk , levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver

NYHEDER

Emballage nyheder på DaklaPack dansk. Alt om genlukkelig, lamineret og medicinsk emballage.

Mirjam Pol er kommet i mål i Dakar 2019.

Mirjam Pol er kommet i mål i Dakar 2019.

Offentliggjort: 29-01-2019

534 deltagere mødte op til start i den 41. udgave af verdens hårdeste rally. Det lykkedes kun for 76 ud af de 149 motorcykelkørere at gennemføre de 10 ekstraordinært hårde etaper, der udelukkende bestod af sand og ekstremt høje sanddyner.

Mirjam Pol sluttede på en 49. plads og blev nummer to blandt de kvindelige kørere! Takket være udholdenhed, køreegenskaber og fejlfri navigation opnåede Mirjam sin hidtil bedste præstation. Hun hjalp også adskillige deltagere.

Som hovedsponsor er vi stolte over at bakke op om en sportskvinde af et sådant format. Vi vil gerne takke Mirjam og hendes team for den positive eksponering.

Ny sponsoraftale mellem DaklaPack og Mirjam Pol

Ny sponsoraftale mellem DaklaPack og Mirjam Pol

Offentliggjort: 05-12-2018

DaklaPack Group intensiverer samarbejdet med motorcykelkøreren Mirjam Pol, som har deltaget i Dakar flere gange. Den internationale markedsleder inden for innovativ emballage vil være co-hovedsponsor under Dakar Rally 2019.

DaklaPack og Mirjam Pol indgik et partnerskab før starten på sæsonen 2018, og virksomhedens logoer var allerede synlige på motorcyklen. ”Efter et succesrigt første år har vi igen styrket båndene med Mirjam Pol for at samarbejde endnu mere intensivt i den kommende udgave af Dakar-løbet”, siger CEO Dave Klaassen fra DaklaPack.

I 2018 mødte Mirjam op til første etape i Peru for at opfylde sine ambitioner i det 14 dage lange rally. Det lykkedes for hende efter en udmarvende kamp mod alle mulige elementer, men hun endte med en brækket arm og en krop, der var tæt på at give op. Og helt som vi har lært at forvente af hende, bekendtgjorde hun kort tid efter at have kørt over målstregen og afsluttet 14 lange etaper følgende: ”Det lyder måske utroligt, for lige nu er jeg bare helt færdig, men jeg vender tilbage næste år!” Og det løfte lever hun op til... forberedelserne til Dakar Rally 2019 er i fuld gang.

Dette partnerskab giver DaklaPack endnu mere synlighed i Dakar Rally, som er verdens hårdeste rally. Mirjams personlighed og enorme drive passer perfekt til vores innovative brand. Vi forventer, at denne aftale vil sikre styrket eksponering og øget markedsføring for begge parter.

Mirjam Pol er i skrivende stund den eneste kvindelige hollandske motorcykelkører, som har deltaget i Dakar Rallyog vundet kvinderækken. DaklaPack ønsker hende al mulig succes i 2019!

DaklaPack sponsorerer Dakar Rally 2018

DaklaPack sponsorerer Dakar Rally 2018

Offentliggjort: 15-11-2017

DaklaPack sponsorerer Mirjam Pol under Dakar Rally 2018

I januar er det tid til Dakar Rally. Dette årlige rally for lastbiler, biler og motorcykler finder sted i den sydamerikanske ørken. Rallyet er kendt som det hårdeste løb i verden, men det stopper ikke den hollandske Mirjam Pol fra at deltage igen. DaklaPack Rallysport sponsorerer den entusiastiske motorcyklist under hendes deltagelse.

Mirjam Pol deltog for første gang i 2006 og siden da har rallyet været en fast del af hendes kalender. I løbet af hendes første deltagelse var hun den første unge hollandske kvindelige deltager, og hun endte på en velfortjent andenplads.Dette blev gentaget i 2007, men efter en aflyst udgave af løbet i 2008, returnerede Mirjam stærkere end nogensinde i 2009; hun vandt kvindernes klassificering! En hidtil uset præstation.

År 2010 bragte desværre mindre held og lykke; Efter flere tekniske problemer sluttede løbet for hende. Det stoppede ikke hende fra at deltage igen i 2011. Efter et vanskeligt og langt rally lykkedes det at rykke fra tredje til andenpladsen på den anden sidste dag. En sportskvinde i hjertet og sjælen!

Til dato er Mirjam Pol den eneste kvindelige hollandske motorcykelkører, der har kørt  og vundet Dakar Rally. DaklaPack ønsker hende held og lykke igen i 2018.