Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver

Aktiv med succes inden for medicinsk
emballage

Kliniske forsøg

DaklaPack har været aktive med succes inden for medicinsk emballage siden 1975.
Ud over emballage har vi siden 1999 også leveret en række ekstra tjenester, der kan hjælpe dig under et forsøg.
DaklaPack har udført forskellige befolkningsundersøgelser eller screenings og opnået erfaring, der kan anvendes i den logistiske støtte ved kliniske forsøg.

Pålidelighed

Først og fremmest afhænger pålideligheden af resultaterne af dine medicinske undersøgelse af en-for-en-forholdet af den omhu, som forskningsmaterialet indsamles under, den måde det opbevares og transporteres efter indsamling, og den tid der går mellem indsamling, og til det ankommer til laboratoriet. Dem der beslutter igangsætning af forsøg ser på aspekter, som f.eks. den omhu kliniske forsøg organiseres med, den måde de håndteres på og rapporteres, når der tildeles projekter.

clinicaltrialsmedicine

Logistik og forsendelse

Kvaliteten af patientens materiale er afhængig af mange faktorer og har direkte indvirkning på kvaliteten af din forskning. Den rigtige forsendelsesmetode er derfor afgørende for god diagnostik. Men det er ikke det eneste aspekt, som mange forskere står over for. Ofte har de utilstrækkelig viden om de muligheder, der er vedrørende de lovkrav til logistik, der gælder for medicinsk forskning i stor skala. Derfor står de oftere over for problemer, der kan forårsage unødvendige forsinkelser. DaklaPack har stor erfaring inden for dette område og kan hjælpe forskerne med at få bedre fat i startfasen af deres forskning. Dette indebærer ikke kun viden om den rette opbevaring og det rette transportmateriale (UN-godkendt emballage), men også effektiv støtte under invitationsprocessen, svarhåndtering, indsamling af medicinemballage og fremsendelse af diagnostiske prøver og biologisk materiale i kategori B.

Eksempler

Et godt eksempel er det succesfulde, kliniske forsøg vedrørende klamydia-screening af en række af Municipal Health Services i samarbejde med SOA Aids Nederland og National Institute of Public Health and Environmental Protection. Dette indebar tests, der blev leveret og indsamlet fra ca. 50.000 deltagere over nogle år og bragt til laboratoriet.

Flere oplysninger?

Ønsker du flere oplysninger? Vi vil med glæde drøfte de forskellige muligheder med dig ved et personligt møde. Hvis du udfylder vores kontaktformular, kontakter vi dig for et personligt møde. Eller besøg vores website www.daklapackclinicaltrials.com