Bestilling fra 100 stk , levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver

Påfyldning af selvstående poser,
poser med hældetud

Påfyldning

Påfyldning er vores hovedopgave hos DaklaPack. Vi fylder selvstående poser med væske, tørstof, pulvere og tabletter, alt sammen under rene forhold. Vi kan også fylde mindre mængder, manuelt om nødvendigt. Du er meget velkommen til at komme og se det selv.

Madvarer og non-food

HACCP

Manuel og automatisk påfyldning og emballering af madvarer, væsker, pulvere og tabletter.

Direkte påtryk af adresser, partinumre, udløbsdatoer etc. med inkjet på emballagen

Lagerstyring og ordreplukning og forsendelse i Holland og i udlandet.

påfyldning af muesli

Pasteurisering og sterilisering

Vi kan fylde poser med hældetud og selvstående poser for dig. Takket være udformningen præsenterer selvstående poser sig flot, og på grund af den høje barriere, sikrer de lang hyldetid for dit produkt vha. f.eks. pasteurisering og sterilisation. Vi kan også håndtere mindre mængder, herunder også testmængder.

Maskinleje

Vi har forskellige maskiner til rådighed, som vi også kan leje ud til vores kunder, med eller uden personale. Vores seneste indkøb er en IPN Rotary-påfyldningsmaskine, der er specielt designet til poser med hældetud.

Flere oplysninger?

Flere oplysninger? Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for flere oplysninger eller råd. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål: +45 89 88 22 83 , eller udfyld vores kontaktformular.

SPOUTBAGS PÅ SKINNER


Ud over vores standardlinje med Spoutbags har DaklaPack også mulighed for at levere Spoutbags på skinner. Med Spoutbags på skinner forenkles håndteringen endnu mere under påfyldningsprocessen. Med skinnesystemet betyder det, at det ikke er nødvendigt at læsse enheder en-for-en i påfyldningsmaskinen. Det kan udføres på skinner. Det betyder, at medarbejderne kan beskæftiges mere fleksibelt under påfyldningsprocessen. Spoutbags på skinner med tilhørende hætter anvendes primært til bearbejdning i påfyldningsmaskiner, der allerede findes på markedet. Vores poser, hældetude og hætter er velegnede til pasteurisering og sterilisation, og de opfylder alle de gældende krav og kriterier både for madvarer og non-food.

Flere oplysninger? Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for flere oplysninger eller råd. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål: +45 89 88 22 83 , eller udfyld vores kontaktformular.

spoutbag