Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver
til skræddersyet løsning

Kuverter og emballage til forsendelse

webshop

 

 

KUVERTER OG EMBALLAGE TIL FORSENDELSE

 

 

De iøjnefaldende kuverter fra DaklaPack giver dig de bedste resultater fra dit reklamefremstød, mens indholdet sikres på bedste vis. De farverige kuverter fra DaklaPack giver din reklamekampagne eller tilbud et festligt udseende, og det vil uden tvivl øge svarraten! Tilføj dette til det omfattende udvalg af formater og de specielle, tilgængelige trykteknikker. DaklaPacks kuverter giver reklamefremstød ekstra farve og glans!

 

Produktgruppen med kuverter og emballage til forsendelse indeholder et sortiment med iøjnefaldende, effektive kuverter. DaklaPack har kuverter til alle formål. Uanset om du ønsker at fremstille en reklame eller et orienterende reklamefremstød eller ser efter en genanvendelig kuvert til fremsendelse af prøver eller resultater, så kan du med kuverterne fra DaklaPack optimere dine aktiviteter. Besøg vores skræddersyede showroom, og lad dig inspirere af de eksempler, vi har udviklet til vores kunder.

pathe

Skræddersyet


Trykt emballage, emballage i forskellige formater eller emballage, der er designet efter dine ønsker.


Daklapack har stor erfaring i udvikling af skræddersyede emballageløsninger i de forskellige områder inden for vores ekspertise.

DaklaPacks showroom
pathe

Direct Mail


Lad os tage os af din Direct Mail, og benyt dig af vores ekspertise og knivskarpe prissætning

Mere om Direct Mail
pathe

Skræddersyet


Trykt emballage i et andet format eller formet efter dine ønsker.


DaklaPack har erfaring i området inden for skræddersyede løsninger i forskellige områder inden for vores ekspertise, som f.eks. kuverter og postemballage

DaklaPacks showroom

Direct Mail


Lad os tage os af din Direct Mail, og benyt dig af vores ekspertise og knivskarpe prissætning

Mere om Direct Mail