Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver
polymed

POLYMED

PolyMed-forsendelsesposer er den ideelle løsning til fremsendelse af diagnostiske prøver. Især hvis tingene skal sendes mange gange mellem to faste adresser. Forsendelsesposerne er fremstillet i kraftig 0,35 mm tyk vinyl og kan anvendes mange gange. De er lette at åbne og lukke, takket være lynlåsåbningen. PolyMed passer til postkassen.

Den skræddersyede PolyMed kom til verden efter omfattende rådgivning med et stort laboratorium. Laboratoriet ønskede at sende en række specialdåser samtidigt, f.eks. fra en praktiserende læge til et laboratorium.

Problemet var, at de medfølgende formularer endte oven på dåserne, hvilket betød, at postkuverten ikke længere kunne sendes som brevpost, men som en pakke. Dette medførte øgede udgifter. Ved at skabe en PolyMed med 2 rum og 2 lynlåse, blev problemet løst, og postposen passer perfekt til postkassen som brevpost. Formularer og dåser forbliver adskilte, og derved sikres effektiv fremsendelse i overensstemmelse med P650-direktivet.

PolyMed-forsendelsesposerne er den ideelle løsning til fremsendelse af diagnostiske prøver. Forsendelsesposerne er fremstillet i kraftig 0,35 mm tyk vinyl og kan anvendes mange gange. De er lette at åbne og lukke, takket være den genlukkelige lynlåsåbning.

Den skræddersyede PolyMed kom til verden efter omfattende rådgivning med et stort laboratorium. Laboratoriet ønskede at sende en række specialdåser samtidigt, f.eks. fra en praktiserende læge til et laboratorium. Problemet var, at de medfølgende formularer endte oven på dåserne, hvilket betød, at postkuverten ikke længere kunne sendes som brevpost, men som en pakke. Ved at skabe en PolyMed med 2 rum og 2 lynlåse, blev problemet løst, og postposen passer perfekt til postkassen som brevpost. Formularer og dåser forbliver adskilte, og derved sikres effektiv fremsendelse i overensstemmelse med P650-direktivet.

safety

SAFETY BAG

Safetybag er meget velegnet som sekundær, væsketæt emballage til bl.a., biologiske substanser i kategori B. I kombination med TransportBlister er PolyMed-forsendelseskuverten og tilstrækkeligt absorberende materiale i overensstemmelse med P650-emballagebestemmelserne. Safetybags er trykt som standard med brugervejledning, en unik stregkode, unik nummerering og et UN3373-symbol.

Safetybag er udviklet i en afvigende farve, specielt til et hospital. Formålet var hurtigt at kunne skelne, hvilken type laboratorium patientens materiale var tiltænkt. Derved kan forkontoret på et stort laboratorium arbejde mere effektivt og spare tid. Nu kan Safetybag også anvendes til Cito-vurderinger på hinandens laboratorier og hospitaler. Når væsketæt emballage skal være i overensstemmelse med kravene eller ønsker, som i dette tilfælde hvor man skulle skelne mellem laboratorier, kan vi tilbyde ret mange muligheder til dette formål. Derfor vil vi gerne rådgive dig med udvikling af væsketæt emballage, der helt opfylder dine ønsker.