Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver
til skræddersyet løsning

Lamineret emballage

webshop

Webshop for lamineret emballage

Lamineret emballage fra DaklaPack er lamineret emballage i høj kvalitet, der opfylder dine specielle krav. Det kan f.eks. anvendes til madvarer, drikkevarer og farmaceutiske produkter.

 

Lamineret emballage fra DaklaPack består af en lang række selvstående poser, flade poser og tilbehør. Emballagen er specielt velegnet til produkter, der stiller høje krav til opbevaring og anvendelse. Materialet er i høj kvalitet med fremragende barriere-egenskaber til beskyttelse af dit indhold.

 

Prøv at se i vores webshop, og find ud af de mange muligheder og løsninger, vi kan tilbyde. DaklaPack leverer ikke kun lamineret emballage direkte fra lager, men også som skræddersyede løsninger. Så DaklaPack er også det helt rigtige sted at komme, hvis du har brug for skræddersyet, lamineret emballage.

muesli

Skræddersyet


Emballage med et tryk; emballage formet efter dine egne ønsker eller design


DaklaPack har erfaring i området inden for skræddersyede løsninger i forskellige, specifikke områder, der er knyttet til vores ekspertise, som f.eks. lamineret emballage.

DaklaPacks showroom
muesli

Påfyldning


Påfyldning er vores hovedopgave. Vi fylder selvstående poser med væsker, tørpulver og tabletter under hygiejniske forhold.

Vi kan også fylde mindre produktionskørsler med hånden, hvis nødvendigt.

Mere om påfyldning
muesli

Skræddersyet


Emballage med tryk, emballage i en anden størrelse eller emballage designet efter dine egne ønsker.


DaklaPack har stor erfaring i udvikling inden for skræddersyede løsninger i diverse områder, der er knyttet til vores ekspertise, som f.eks. lamineret emballage.

DaklaPacks showroom

Påfyldning


Påfyldning af vores hovedopgave. Vi fylder selvstående poser med væsker. Vi fylder selvstående poser med væsker, tørpulver og tabletter, og alt dette foregår under hygiejniske betingelser.

Vi kan også fylde din emballage i små produktionskørsler med hånden, om nødvendigt.

Mere om påfyldning