Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver
rootsmuesli

HEALTH WORLD CLUB

Rødder har været en succes ved udvikling af en unik og sund muesli til en af deres kunder. Et specielt krav i denne sammenhæng var at skabe en attraktiv og markant portionspakke.

En af de stærke sider hos DaklaPack er deres dygtighed til at støtte og løfte opgaverne for kunden. I samarbejde med kunden har DaklaPack hjulpet med at omsætte deres ønsker til en smuk og unik emballage, som derefter også blev fremstillet af DaklaPack. DaklaPack tog sig også af påfyldningsprocessen og ompakningen.

For kunden var det vigtigt at have produkterne hurtigt klar og tilgængelige. Det lykkedes for DaklaPack at gennemføre hele projektet i løbet af nogle få uger efter godkendelse af designtegningen.

24 ICE

Vi har udviklet et smukt, skræddersyet produkt til vores kunde, 24ice.com. De frosne cocktails fra 24ice.com har et unikt design. Stick - pakningen som emballageform blev designet og fremstillet helt i overensstemmelse med kundens ønsker.

DaklaPack leverede både produktionsmaskine og den digitalt trykte folie.

DaklaPack tog sig også af påfyldning og emballering af strick pakkerne .

eventyr

ADVENTURE FOOD

I samarbejde med en førende fabrikant af instant-madvarer har DaklaPack udviklet en selvstående pose til friluftsliv og overlevelsesaktiviteter. Den selvstående pose kan fyldes med friske og på forhånd tørrede madvarer. Adventure-deltageren kan tilberede måltidet i den selvstående pose ved ganske enkelt at tilføre vand. Den selvstående pose er målrettet det specielle område inden for madvarer

Virksomheden Adventurefood er specialiseret i instant-måltider til friluftsliv og adventure-sektoren. DaklaPack har fremstillet en speciel pose til dette formål. Posen anvendes til at tilberede måltider i, hvorefter maden straks kan spises. Nogle af måltiderne tilberedes med kogende vand. På grund af dens specielle sammensætning kan denne pose klare kogende vand. De selvstående poser findes i enkelt- eller dobbeltportioner.

eventyr

SWIM TO FIGHT CANCER

Gode formål og vores emballage går altid sammen! Vandposen fra DaklaPack er meget velegnet til at levere et budskab.

Til støtte af den fantastiske kampagne Swim to Fight Cancer har vi udviklet vandposen sammen med organisationen. Man støtter velgørenhed direkte, når man køber posen. DaklaPack prøver altid at rådgive og lette kunden så meget som muligt.

Vores vandpose er også meget populær til events og festivaler, nu da fremskaffelse af rent vand bliver mere og mere vigtigt.

eventyr

KOFFIE MET ZORG / COFFEE WITH CARE

Koffie met Zorg eller Coffee with Care forbinder kaffe med personer, der har udfordringer i livet. Når man drikker Coffee with Care støtter man dette storslåede projekt. Coffee with Care hjælper disse udfordrede personer, der har svært ved at få jobs, at udføre et job de er stolte af

DaklaPack har leveret selvstående poser til Coffee with Care. En god kaffeemballage er afgørende til bevaring af smag, aroma, farve og kaffe. Vores poser med ventil er meget velegnede til pakning af nyristede kaffebønner.

Ventilen slipper gasser ud, som fortsætter med at blive frigivet et stykke tid, efter kaffebønnerne er ristet, mens den forhindrer, at der kommer ilt ind i kaffeposen. Takket være den letlukkelige lukning i håndtaget, kan den lukkes igen og igen, indtil posen er tom. På denne måde kan produktet forblive i din originale, trykte emballage og giver derved mere eksponering af dit brand