Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver
ribfactory

RIBS FACTORY

DaklaPack har produceret 2 måltidsbokse til Ribs Factory. Boksene har en PE-belægning indvendigt, så boksene er velegnede til madvarer, og så madvarer kan pakkes i boksene. Boksene er solide indvendigt med rum, der holder indholdet på plads.

pathe

PATHE CINEMAS

DaklaPack har udviklet en kuvert til Pathé, der er helt på linje med virksomhedsimaget for Pathé. Kuverten anvendes til emballering af forskellige gavekort.

Kuverten er skinnende, hvilket gør, at gavekortet bliver en rigtig gave at modtage. Kuverten et letgenkendelig takket være Pathé-logoet. Snazzybag har en genlukkelig, selvklæbende strimmel, så kortet kan opbevares i denne flotte kuvert efter åbning.

boozy

BOOZYSHOP.NL

DaklaPack har fremstillet en iøjnefaldende kuvert til Boozyshop, den førende makeup-shop i Holland og Belgien. Den lyse, pink farve og designet af kuverten kan også ses på websitet Boozyshop, gør at kuverten bliver genkendt kunden.

Kuverten er fremstillet af sort LDPE indvendigt, der sikrer, at indholdet i kuverten ikke er synligt. Kuverten har også en permanent selvklæbende strimmel, så emballagen ikke kan åbnes under forsendelsesprocessen, og så indholdet kommer sikkert frem til kunden.