Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver

Din emballage designes efter dine ønsker


Er du nysgerrig efter at se mulighederne?


Se her

Aktiv med succes inden for medicinsk emballageDaklaPack tilbyder med deres medicinske emballage løsninger til hospitaler, laboratorier og andre behandlingsinstitutioner, der ønsker at opbevare, transportere eller sende biologisk materiale på en ansvarlig og lovlig måde. DaklaPack leverer dette specieltfremstillede sortiment af emballage. Den medicinske emballage fra DaklaPack er i fuld overensstemmelse med internationale bestemmelser, som opsummeret i UN3373 og de andre protokoller angående opbevaring og forsendelse af biologisk materiale til medicinske formål.


DaklaPack lægger stor vægt på sikkerhed, brugervenlighed og pålidelighed af deres emballage til medicinske postforsendelser og lignende produkter. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den rigtige emballage til dine specifikke formål.


Prøv at se i vores webshop, eller kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, og find ud af de mange muligheder og løsninger, vi kan tilbyde.


Gå til webshoppen

INNOVATIV EMBALLAGE TIL DINE KLINISKE FORSØGDaklaPack har været aktive med succes inden for medicinsk emballage siden 1975. Og siden 1999 har vi også leveret supplerende tjenester inden for kliniske forsøg og befolkningsundersøgelser.


Pålideligheden af det indsamlede forskningsmateriale er ekstrem vigtig i befolkningsundersøgelser og kliniske forsøg. Det er afgørende, at materialet håndteres med størst mulig omhu. I 2014 blev der oprettet et nyt selskab i DaklaPack Group, der udelukkende fokuserer på støtte til disse kliniske forsøg og befolkningsundersøgelser: DaklaPack Clinical Trials.


Ønsker du flere oplysninger om kliniske forsøg? Vi vil gerne invitere dig til en nærmere drøftelse. Kontakt os via kontaktformularen nedenfor.


arrow circle

Kontaktformular


Ønsker du at kontakte den produktansvarlige for lamineret emballage?
Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi kontakter dig snarest muligt.