Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver

Din emballage designes efter dine ønsker


Er du nysgerrig efter at se mulighederne?


Se her

Lamineret emballage i alle typer og formaterLamineret emballage fra DaklaPack er emballage i høj kvalitet, der opfylder dine specielle krav. Vores emballage er fremstillet i materiale af høj kvalitet med fremragende barriere, der beskytter indholdet.


Du kan vælge blandt vores store sortiment af standardlaminerede emballage for at skabe din egen emballageløsningsammen med os.


Nysgerrig? Prøv at se i vores webshop, eller kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, og find ud af de mange muligheder og løsninger, vi kan tilbyde.


Gå til webshoppen

Påfyldning er vores daglige virksomhedVi er lige så specialiseret i påfyldning af emballage, som vi udvikler selve emballagen. Har du et fantastisk produkt, men ønsker råd om, hvordan du påfylder det, er du velkommen til at kontakte os. Det eneste du skal gøre er at levere produktet, der skal pakkes, i store mængder, og vi returnerer et komplet slutprodukt til dig. Det kan ikke være lettere.


Hos DaklaPack er vi lige så fleksible med påfyldning, som vi er det med vores egen emballage. Store eller små mængder, madvarer eller non-food, væsker, piller eller pulvere, DaklaPack tilbyder en passende løsning. Påfyldning, automatisk eller manuelt, er vores daglige virksomhed


Er du interesseret i påfyldning af dine produkter? Kontakt os via kontaktformularen nedenfor.


arrow circle

Kontaktformular


Ønsker du at kontakte den produktansvarlige for lamineret emballage?
Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi kontakter dig snarest muligt.