Levering med ca. 3 til 4 arbejdsdage. Gratis Prøver

DaklaPack fremstiller 865.000 sæt hver eneste måned, lige fra fyldte bæreposer til luksusforsendelsesæsker

Ud over fremstilling af forskellige typer emballage har DaklaPack også stor erfaring med 'samlesæt'. DaklaPack samler alle de ønskede dele i et sæt. Brugervenlighed og sikkerhed for modtagerne er altafgørende.

Arrow Down

Samlesæt-proces og specialisering

Vi har omfattende viden om (medicin)-emballage samt erfaring i distribution. Vores egne programmører fremstiller software, hvor brugervenlighed og minimering af fejl er meget vigtigt. Vi bruger vores viden til forskellige kliniske forsøg. Hvert enkelt er unikt. Vi leverer skræddersyet arbejde til hver enkelt ordre. I samarbejde med kunden indsamler vi data, herunder også fuldautomatisk. Efter kontrol og efter evt. forstærkning igangsætter vi variabel udskrivning. Vi kan håndtere ordrerne hurtigt, takket være vore egen software og trykkapacitet. Samling af sæt (selv-samling) udføres manuelt eller med maskine. Efter forskellige kontroller, er sættene klar til afsendelse.

  • Udvikling af brugervenlig emballage
  • Lagerstyring af dele
  • Modtagelse og behandling af kundedata (API)
  • Udskrivning af variable data
  • Fremstilling af sættene
  • Tilknytningsstregkoder på delene til et unikt sæt-ID
  • Tilbageføring af tilknyttede sæt og kundedata (API)
  • Fysisk afsendelse af sættene

Ønsker du flere oplysninger?

Kontakt os
Proces Kitting

Innovative og sikre IT-løsninger

Vores egne IT-professionelle arbejder med forskellige typer data. Uanset om der bruges en sikker, krypteret datafil eller en sikker MYSQL-database via en webtjeneste, så har vi den rette knowhow.

Tilknytning af bruger- eller patientdata er underlagt de sikreste protokoller. Vi arbejder for forskellige offentlige myndigheder og institutioner og er akkrediteret iht. ISO 9001 og ISO 27001.

“Your kit our concern”

Kvaliteten af samlesæt

Vi har al den relevante certificering, der sætter os i stand til at fylde for forskellige sektorer. Takket være smarte procedurer, vejledninger og kvalitetsstandarder tilbyder DaklaPack garanteret kvalitet, og vi ved, hvordan man opfylder kravene fra din sektor.

ISO9001
ISO27001

ISO 9001

Den anerkendte, internationale standard for kvalitetsstyringssystemer

Download certifikat

ISO 27001

Det globalt anerkendte standard inden for informationssikkerhed

Download certifikat

Dit eget, unikke samlesæt?

Vi vil med glæde undersøge mulighederne med dig.